Demeyere John Pawson conische sauspan 20.
Sauzen maken
Béarnaise, mousseline, sabayon… stuk voor stuk delicate sauzen die met het nodige geduld dienen klaargemaakt te worden. Bij het aanmaken van sauzen is het belangrijk dat de warmte goed onder controle blijft en dat de saus gelijkmatig opwarmt met een gelijke temperatuur over de ganse saus.


Lampe Berger Navulling Hibiscus Love 500ml
Horl vergootglas
Olive Forged visfileermes
Lampe Berger Navulling Paris Chic 500 ml
Lampe Berger Navulling Lolita Lempicka 500 ml
Olive Forged schilmes
Olive Forged Butcher knife
Lampe Berger Navulling Coconut Monoi 500 ml
Lampe Berger Navulling Soap Memories 500 ml
Lampe Berger Navulling Pure White Tea 500 ml
Smeg waterkoker watergroen 0,8 liter
Lampe Berger startset vierkant Essentielle Carrée 3398
Olive forged santoku 18 cm
Lampe Berger Navulling Amber Powder 1 Liter
Staub braadpan snowflake 24cm 3,6 Liter
Magnetisch messenblok walnoot op natuurstenen voet 
