Betaalmogelijkheden

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

U kunt bij ons op één van de volgende manieren betalen:

Betalen via iDeal

Bij Jan van Peer Koken, Tafelen, Cadeau’s kunt u betalen via iDeal, dit werkt als volgt:

Plaats de artikelen in het winkelwagentje. Klik op de button “bestel” en u kies uw eigen bank. Vul de gevraagde gegevens in en autoriseer de bestelling. Het te betalen bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven. Nadat de betaling heeft plaatsgevonden, rondt u de bestelling af en keert u naar onze website terug. Het is belangrijk dat u naar onze website terugkeerd! Hierna ontvangt u een e-mail met de gegevens van uw bestelling. Als de bestelling vóór 14.00 uur geplaatst is en de bestelde artikelen voorradig zijn, heeft u uw bestelling de eerstvolgende werkdag in huis!

Betalen vanuit België

Onze Belgische klanten kunnen kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Ogone (Bancontact/Mister Cash), Creditcard. Tevens kunt u ook vooruitbetalen middels een bankoverschrijving. Indien u dit wilt kunt u via mail of telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen u een factuur per mail doen toekomen waarop wij na ontvangst van uw betaling de gewenste order binnen 3 werkdagen (mits voorradig) bij u afleveren.

Achteraf betalen via Klarna

U kunt er ook voor kiezen om achteraf te betalen via Klarna. Er worden hier extra kosten in rekening gebracht voor alle bestellingen binnen Nederland. Voor België is het niet mogelijk achteraf te betalen.