BK

Jan van Peer is exclusief dealer van topmerk BK in Emmen en wijde omgeving. Voor de beste producten van dit topmerk kun je dus altijd bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige klassieke BK Fortalit braadpan, met kenmerkende blauwe emaille binnenkant, maar ook aan complete pannensets! Bestel de pannen naar jouw wens eenvoudig online en je hebt deze al binnen twee werkdagen in huis.

Over BK

De afkorting BK is afgeleid van Hendrik Berk in Kampen. Het is een Nederlands topmerk dat al sinds 1851 bestaat en werd zelfs door koningin Juliana bekroond met het predicaat Koninklijk. Vandaar het kroontje boven het logo. Ondertussen is BK goed met de tijd meegegaan en staat het bekend om kwaliteit en gebruiksgemak in combinatie met design en innovatie.

BK Pannen

BK staat voornamelijk populair vanwege zijn pannen. Denk aan klassieke emaille braadpannen, maar ook moderne designs, zoals de pannen uit de Gastronome en Precision serie. Met regelmaat vind je dan ook veel verschillende BK pannen in ons aanbod. We lichten een paar populaire producten voor je uit.

BK Pannenset

Plezier in koken valt of staat met de juiste pannen. Met een BK pannenset schaf je meteen een goede basis aan die perfect op elkaar aansluit. In onze webshop bieden we sets uit verschillende series aan, zoals de BK Q-linair Master, BK Precision en de BK Gastronome serie. Iedere set bestaat uit vier of vijf pannen van verschillende afmetingen. Sommige sets bevatten zelfs een steelpan.

-56%

BK braadpan

Eén van de meest kenmerkende BK pannen is de BK Fortalit braadpan. Een absolute klassieker op het gebied van bakken en braden. Je herkent deze pan aan de zwarte buitenkant én blauwe geëmailleerde binnenkant.

Naast BK braadpannen, kent de Fortalit serie ook koekenpannen en wokpannen. Allemaal voorzien van die kenmerkende blauwe emaille binnenkant. Oerdegelijke pannen die levenslang meegaan dus. Geschikt voor de vaatwasser én alle warmtebronnen, inclusief de oven en inductie.

Online BK producten kopen bij Jan van Peer

Of je nu op zoek bent naar BK pannen, bestek of iets anders, je bestelt het eenvoudig en veilig online in onze webshop. Alle producten die we hier aanbieden zijn uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat je bestelling al binnen twee werkdagen geleverd wordt! Daarnaast profiteer je vanaf €40,- al van een gratis verzending* en ook achteraf betalen is mogelijk.

*Naar België verzenden we vanaf €75,- gratis.

Neem contact op

Meer weten over ons aanbod BK pannen? Of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. Tijdens openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar, maar je kunt ons ook altijd een e-mail sturen of ons online contactformulier invullen.

Neem contact op